Barbecues

In de zomer en nazomer verzorg ik barbecues met vlees van biologische slager Nico Veltman in Oldenzaal.

Vanaf € 19,50 per persoon. Minimum aantal personen: 15

Hiervoor krijgt u bijvoorbeeld:

  • 2 worstjes, bv een chipolataworstje en een lamsworstje
  • 2 gemarineerde kipkluifjes
  • 1 hamburger
  • 1 garnalenspiesje

Bijgerechten:

  • Aardappelsalade met gegrilde paprika en verse kruiden
  • Huisgemaakte barbecuesaus en knoflooksaus
  • Rauwkostsalade
  • Stokbrood met kruidenboter of tapenade

Uitbreidingen zijn mogelijk met o.a.:

  • Gepofte aardappels met kruidensausje, maiskolven, groentenspiesjes, vispakketjes, diverse salades, diverse sauzen, soep,een dessert etc.
  • Voor vegetariërs is er ook voldoende keus, zoals bijvoorbeeld gevulde portabello’s, gevulde wijnbladeren met kaasvulling, groenten/gerookte tofuspiesjes, vleesvervangers van de “vegetarische slager”. Deze laatste zijn niet altijd biologisch verkrijgbaar.
  • Biologische wijnen en bieren en sappen.

Huur van barbecue

Gebruik van een barbecue met kolen is niet bij de prijs inbegrepen. Voor € 20 euro kunt u een barbecue met kolen voor 30 personen erbij huren. Deze prijs is exclusief de kosten voor het weer ophalen, de volgende dag. Hiervoor reken ik € 10,- en reiskosten zoals vermeld in de voorwaarden.

barbecuekok

Voor € 30,- per uur kunt u een barbecuekok erbij inhuren.

Tags: 

Recept van de maand

Contact

U kunt contact opnemen met:
Ingrid Engberts: 06-33608016
Of stuur mij een e-mail via het contactformulier.

Volg mij op
en LinkedIn

Reacties

"Een gezellige kookworkshop met bijzonder lekkere planten uit de natuur."
- Simone, Enschede